Servei Turístic

Cobrim totes les teves necessitats, i a més, et portem on vulguis.

Experts en el sector turístic des de fa anys. Badatours S.L. ofereix tant serveis simples (transfers d’aeroports i hotels), fins a la logística i organització de desplaçaments nacionals i internacionals massius puntuals.

  • Desplaçaments nacionals – Viatgem al voltant d’Espanya per portar-te al lloc que més desitgis, sempre assessorant-te de les millors rutes i millors destinacions perquè el teu viatge sigui immillorable.

  • Desplaçaments internacionacionals – Experiència en tot tipus de destinacions internacionals, basats en tots els nostres viatges per les principals capitals europees i les destinacions més pintoresques.EXCURSIONS

Fem tot tipus de rutes, assessorat sempre per un professional equip amb diversos anys d’experiència en el transport de viatgers per carretera.

TRANSFERS

Realitzem tot tipus de trasllats de curta i llarga durada, des d’Aeroports principalment Barcelona i Girona a qualsevol lloc d’Europa.Cada viatge que organitzem, tant si es tracta d’una excursió de proximitat com un circuit de diversos dies, és estudiat al detall pel nostre equip de professionals amb àmplia experiència en transport. La revisió rigorosa de cada itinerari, de les necessitats tècniques ajunto l’elecció del vehicle adequat i conductors més qualificats que garanteixin el confort, fiabilitat i seguretat necessaris durant tot el viatge.

DISPOSICIONS

Contracta el nostre servei per hores i et portarem allà on ens demanis. Tingues un bus a la teva total disposició per desplaçar-te amb el màxim confort. Personal, proper, i sempre acompanyat dels millors professionals. No dubtis a contractar el nostre servei de disposicions si necessites anar a diferents llocs usant sempre el mateix bus.