Servei Empresarial


 

Badatours S.L. s’encarrega del transport d’organitzacions d’esdeveniments per a professionals que, en moltes ocasions, requereixen del servei de transport reiteratiu, a més de serveis més puntuals (convencions, congressos, transport d’espectadors…) per oferir als seus treballadors.

SERVEI VIP

Nou servei de transport d’autocars, minibuses i limusines per a executius. Llançadores VIP aeroports, ports, estació, missions diplomàtiques, delegacions oficials, congressos, convencions, campanyes de promoció audiovisuals, reunions de negocis. Disposem d’autocars VIP serveis personalitzats i viatges sense renunciar al màxim confort.

SERVEI GRAN LUXE

Exclusius autocars i minibuses d’última generació carrozados en la més alta qualitat, confort i seguretat. Amb totes les comoditats extres necessàries en la gestió i realització d’un servei de qualitat excel·lent. Disposició per hores o dies de servei.

SOPARS

Contracta el nostre servei de sopars que inclou trasllat d’anada i volta sense disposició. Deixa de preocupar-te del transport, ja que en Badatours sabem l’important que és per a les empreses la puntualitat i la bona gestió del temps. Per això els nostres busos arribaran 10 minuts abans al lloc de trobada per a major tranquil·litat dels nostres clients.

CONGRESSOS I CONVENCIONS

Portem i recollim als clients a les fires més importants nacionals i internacionals de Barcelona com la Mobile World Congress, la Fira Alimentària, la European Society of Cardiology Annual Meeting i altres congressos que reuneixen a grans professionals de tots els sectors a la nostra ciutat.

Posem a la seva disposició un equip de professionals experts en la gestió i organització de la logística i transport per MICE. Barcelona en una de les principals ciutats organitzadores d’aquest tipus de trobades. Cada any milers de professionals de tot el món que assisteixen a congressos com la World Mobile Congress, de la qual aquesta ciutat és capital; Fires específiques com la EIBTM o a centenars de de reunions, esdeveniments esportius de gran calibre i incentius, utilitzen cada any els nostres serveis. Una flota moderna, amb una proposta estètica elegant i diversa, conduïda per un equip de conductors professionals i en contínua formació, garanteixen l’èxit de cada esdeveniment. En tots els esdeveniments, designa un Project Manager que dóna suport a l’organització, coordinant personalment amb el nostre client el desenvolupament de totes les operatives.